Lotgenoten

Lotgenoten zijn erg belangrijk. Dit hebben wij als ervaring zelf meegemaakt.

Mijn vader had net Parkinson gekregen en kwam in gesprek met een buurman. De buurman zijn moeder had ook Parkinson en hij heeft het zelf ook.

Mijn vader liep tegen het feit aan dat zijn neuroloog, alleen de medicijnen voorschreef en verder niets deed. De buurman attendeerde hem om een second option te vragen in Nijmegen, bij het Radboud ziekenhuis.

Daar heeft mijn vader ontzettend veel contacten opgebouwd met diverse hulpverleners.

Hij is toen weer onder behandeling gegaan in Ede, na een paar jaar, kreeg mijn vader de griep en kwam in een verzorgingshuis tijdelijk terecht. De Neuroloog zei tegen hem: “U zit in uw laatste fase van de Parkinson, u heeft een angststoornis”. Mijn moeder, ik en mijn vader namen hier geen genoegen mee en weer een second option gevraagd in Nijmegen bij het Radboud Ziekenhuis. Wat bleek, te weinig medicatie. Mijn vader knapte weer helemaal op en hij is onder behandeling gebleven in Nijmegen.

Zo hoorde mijn vader ook via zijn Lotgenoot de buurman, dat er een hersenoperatie bestond, DBS, hij had het 4 jaar geleden gedaan en je zag hem helemaal opleven. Op 16 oktober 2017 heeft mijn vader deze operatie ook gehad.

Zo zie je maar hoe belangrijk Lotgenoten zijn!

Copyright © 2018 Parkisplace

1 thought on “Lotgenoten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *